Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı Mesleki Teknik Öğretim Dairesi Müdürlüğü ve Kanser Hastalarına Yardım Derneği işbirliğiyle organize edilen,“Kanser Konusunda Toplumu Bilinçlendirme ve Eğitim Projesi” çalışmaları kapsamında köy kadın kursuna katılan bayanlara yönelik bilinçlendirme ve farkındalık seminer programları devam ediyor.

Seminerler, önceki gün Alsancak Köy Kadın Kursu’nda dün Yılmazköy Köy Kadın Kursu’nda yapıldı. Önümüzdeki haftaysa; pazartesi günü 10.00-12:30 saatleri arasında, Alaniçi Köy Kadın Kursu, 23 Ocak Çarşamba günü 10.00-12.30 saatleri arasında Gazimağusa Meslek Lisesi Köy Kadın Kursu seminerleri yapılacak.

Kanser Hastalarına Yardım Derneği ve Kalavaç Yerel Değerleri Yaşatma Derneği işbirliğiyle kansere karşı farkındalık seminer programı, 25 Ocak Cuma, 10.00-12.30 saatleri arasında Kalavaç Yerel Değerleri Yaşatma Derneği Binası’nda gerçekleştirilecek.

KANSER BİLGİLENDİRME SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR

Öte yandan, Temel Onkoloji Uzmanı Mine Çağlar’ın anlatımı ile gerçekleştirilen “Meme ve Rahim Ağzı Kanseri” konularındaki sürekli eğitim ve farkındalık bilinçlendirme çalışmaları multivizyon eşliğinde devam ediyor.

Sohbet programları ile ilgili bilgi 2289785 ve 2289807 numaralı telefonlardan elde edilebiliyor.
Editör: TE Bilisim