Mehmet Özkardaş başkanlığındaki Kamu-Sen heyetinin, 5-15 yaş arasındaki 19 çocuk için gerekli okul ve kırtasiye malzemelerini bağışladığı etkinlikte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hamza Ersan Saner, Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Umure Örs, Sosyal Hizmet Merkezleri Sorumlusu Berna Arifoğlu da hazır bulundu.

Özkardaş etkinlikte yaptığı konuşmada, bağışın, sendikanın 41. kuruluş yıldönümü dolayısıyla gerçekleştirilen etkinliklerin bir parçası olduğunu söyledi.

Yaptıkları bağışla farkındalık yaratmayı da temenni ettiklerini dile getiren Özkardaş, diğer sendika ve dernekleri de benzeri faaliyetler yapmaya çağırdı.

SANER

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hamza Ersan Saner ise etkinlikte yaptığı konuşmada, devletin tüm ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için elinden geleni yaptığını ancak sivil toplumun bu gibi icraatlarının öneminin de yadsınamayacağını anlattı.

Bu gibi işbirliklerinin çoğalarak devam etmesi dileğinde bulunan Saner, Kamu-Sen’in 41. kuruluş yıldönümünü kutladı.

ÇOGEM’in aileleri tarafından yeterli ilgili göremeyen çocuklar için önemli görevler yerine getirdiğinin altını çizen Saner, Sosyal Hizmet Merkezleri personel ve yöneticilerini de çalışmaları nedeniyle tebrik etti.
Editör: TE Bilisim