Kurumsal yapısı, güçlü teknoloji desteği ve müşterilerine verdiği değer ile birlikte sektörde 20. yılını tamamlayan Near East Bank, değişen müşteri ihtiyaçları ve teknolojik yenilikler doğrultusunda şaşırtıcı bir bankacılık deneyimi yaşatmayı ve bankacılığa farklı bir bakış açısı getirmeyi hedefleyerek Near East Üniversite kampüs içindeki köklü şubesini yenileyerek ocak ayında halkın hizmetine sundu.

20 yıl önce Kuzey Kıbrıs’a yeni bir yerel banka yaratmak amacıyla yola çıkan Near East Bank, edindiği tecrübe ile yenilenen şubesini hizmete devam ettirmeden önce, banka şubesinden beklentileri ve ihtiyaçları analiz ederek, sıradışı uygulamaları detaylı şekilde inceleyerek, “Akıllı Banka Şubeleri'nin temelini oluşturan özellikleri de göz önünde bulundurarak müşterilerin ihtiyaçlarını hızlı anlayan ve bunlara çözüm yaratan, esnek bir yapıda çalışan, sıkmadan bilgilendiren, ilham veren ve şeffaf olan bir şube dizayn etti.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Pazarlama Destek Hizmetler ve Bilgi Teknolojileri Grup Müdürü Enver Haskasap, tasarım, teknolojik yenilikler ve işlevsel açıdan çok zengin olan şubede, bankacılık standartlarında ve özellikle hizmet kalitesinde çıtayı daha da yükselttiklerini belirtti. Haskasap, “ kolay kullanılabilen müşteri bilgilendirme ekranları, müşteriye kendini farklı ve iyi hissettirme üzerine kurulmuş olan şubemiz duvarda yayın yapan büyük ekranlar sayesinde şubemizde sıkılmadan, zaman kaybetmeden bilgileniyor, daha kaliteli ve keyifli zaman geçirebiliyor ” şeklinde konuştu. Lha
 
Editör: TE Bilisim