Bugün saat 10:40 sıralarında, Girne'de Ertuğrul Kumcuoğlu Sokak üzerinde, kimliği meçhul yüzleri maskeli 3 erkek şahıs soygun gerçekleştirdi. 

Maskeli şahıslar, kullanımlarında bulunan araç ile Bektaş Gıda Ltd. isimli işyerine ait olan ve işyerinde çalışan Mehmet Ali Güngörmüş kullanımındaki aracın önünü kesip durmasını sağladıktan sonra Güngörmüş'ün kafasına çekiçle vurarak şirkete ait içerisinde 198,135 TL, 200 Stg, 402 ABD Doları, 195 Euro nakit para ile TEB Bankası'na ait 5,855 TL meblağlı müşteri çekinin bulunduğu çantayı alarak kaçtı.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre Girne’de meydana gelen soygun meselesi ile ilgili olarak yürütülen geniş çaplı soruşturmada meselede zanlı olarak görülen 3 kişi tutuklandı.

24.09.2018 tarihinde, Girne’de, Mehmet Ali GÜNGÖRMÜŞ’ün tasarrufunda bulunan Bektaş Gıda Ltd isimli iş yerine ait paraların bulunduğu çantanın şiddet kullanılarak çalınması olayı ile ilgili olarak yürütülen geniş çaplı soruşturmada, meselede zanlı olarak görülen S.B.(E-23) ve A.S.(E-30) ile olayla bağlantısı olduğuna inanılan S.Ü.(K-35) tutuklanmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

Editör: TE Bilisim