İskele Kaymakamlığı’nın girişimleri, İskele Belediyesi, Sosyal Hizmetler Dairesi İskele şubesi ve Gazimağusa Meslek Lisesi işbirliğinde “KADINLARIMIZ HER YAŞTA GÜZELDİR” sloganıyla proje başlatıldı.

Proje kapsamında İskele Belediyesi’ne bağlı bulunan köylerde her ayın Pazartesi günü farklı bir yerleşim yerine gidilerek bölgedeki ihtiyaç sahibi kadınlara, muhtaç ailelere ve engelli vatandaşlara bakım hizmeti yapılacak.

Proje ilk olarak Ötüken köyünde hayata geçirildi.

İskele Kaymakamı Ahmet Cenk MUSAOĞULLARI konuşmasında; kadınlara büyük önem verdiklerini ve sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerini, bu kapsamda, İskele Kaymakamlığı’nın girişimleri, İskele Belediyesi, Sosyal Hizmetler Dairesi İskele şubesi ve Gazimağusa Meslek Lisesi işbirliğinde bu projeyi hayata geçirttiklerini söyledi.

“KADINLARIMIZ HER YAŞTA GÜZELDİR”sloganı ile projenin Ötüken köyünde başladığını kaydeden Musaoğulları, bundan böyle her ayın Pazartesi günü farklı bir yerleşim yerine gidilerek bölgedeki ihtiyaç sahibi kadınlara, muhtaç ailelere ve engelli vatandaşlara bakım hizmeti yapılacak.

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu konuşmasında; İskele Belediyesine bağlı köylerimize, İskele Kaymakamlığı’nın girişimleri, İskele Belediyesi, Sosyal Hizmetler Dairesi İskele şubesi ve Gazimağusa Meslek Lisesi işbirliğinde “KADINLARIMIZ HER YAŞTA GÜZELDİR”sloganı ile ilk olarak Ötüken köyümüzden başlayarak her ay bir köyümüzde bu projeyi yürüteceğini dile getirdi. SADIKOĞLU; Projenin hayata geçirilmesinde destek verenlere teşekkür etti.
Gazimağusa Meslek Lisesi Müdürü Redif Güvensoy konuşmasında böylesi bir projeye katkı koymaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek yaşlıların her zaman için hatırlanması gerektiğini vurguladı.
 
Editör: TE Bilisim