LTB’den verilen bilgiye göre, Gatsugudi Kahvehanesi’nde (Akıncılar) yapılan ve LTB Başkanı Mehmet Harmancı, LTB Meclis üyeleri Çelen Çağansoy ve Özmen Birinci’nin de katıldığı yemekli etkinliğe Akıncılar bölgesi sakinleri büyük ilgi gösterdi. KTAMS Başkanı Ahmet Kaptan’ın da katılımcılar arasında olduğu belirtildi.

HARMANCI: “ETKİNLİK BİRÇOK KADIN İÇİN UMUT VE AYDINLIK PENCERESİ OLACAK”

LTB Başkanı Mehmet Harmancı gecede yaptığı konuşmada, etkinliği organize eden Akıncılar Komitesi’ne ve yoğun katılım gösteren bölge halkına teşekkür etti.

Harmancı konuşmasında, “Bu akşam kardeşlerimizin arasında bulunmaktan çok mutluyum, Lefkoşa’dan Akıncılar’a belki bir yol henüz yapılamadı ama sizler bu akşam yüreğinizi ortaya koyarak Lefkoşa’ya bir yol yaptınız. LTB kadın sığınma evi için bu özverili organizasyon ve katılımınız birçok kadın için umut ve aydınlığın penceresi olacaktır” dedi.

Başkan Harmancı ayrıca geceye katkı koyanlar sayesinde bir kıvılcım yakıldığını ve bu kıvılcımın büyüyerek bir alev haline geleceğine emin olunmasını isteyerek, gecenin sonunda Akıncılar Komitesi’ne teşekkür plaketi takdim etti.

Editör: TE Bilisim