LTB’den yapılan açıklamaya göre, Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Bahar Yalçın, İletişim Danışmanı Leyla Alp ve Karikatür Evi Sorumlusu Meriç Karçal’dan oluşan heyet, LTB Başkanı Mehmet Harmancı tarafından kabul edildi. Kabulde Başkan Harmancı’ya Asbaşkan Akın Aktunç da eşlik etti. 

Kabulün ardından ise Mimar Mehmet Vahip Toplantı Salonu’nda LTB Meclis Üyeleri ve şube amirlerinin de katılımı ile iki belediyenin sunumları yapıldı.

HARMANCI: “SOSYAL POLİTİKALAR VE KÜLTÜR SANAT ALANLARINDA BERABER YAPILABİLECEK ÇALIŞMALAR ÖNEMLİ

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, yaptığı konuşmada, Kadıköy Belediyesi ile geçtiğimiz yıldan itibaren başlattıkları bilgi ve deneyime dayalı işbirliğini daha ileriye götürme amacında olduklarını ifade etti. Harmancı,  özellikle sosyal politikalar ve kültür sanat alanında beraber yapılabilecek çalışmalara önem verdiklerini  söyledi. 

Başkan Harmancı, 2 gün sürecek çalışmalar kapsamında  karşılıklı bilgi ve deneyimlerin paylaşılacağını, ayrıca iki şehrin yönetiminin ortak yapabilecekleri çalışmaların  ele alınacağını belirti.

YALÇIN

Kadıköy Belediye Başkanı Yardımcısı Bahar Yalçın ise, LTB ile ortak çalışmalar içinde bulunmaktan memnuniyet duyduklarını kaydetti ve yapılacak çalışmaların iki tarafın da ortak birikimini arttırabileceği bir ortamda olacağına inandığını vurguladı. 

Editör: TE Bilisim