Saygıdeğer halkımız bilindiği, üzere iki buçuk yıla yakın bir süre sizlere hak ettiğiniz hizmeti verebilmek için Elektrik Kurumu Yönetim Kurulunda özveri ile görev yaptık.
Göreve atandığımız günden bugüne zamanın hükümeti tarafından bizlere yüklenen bütün yükümlülükleri ve daha fazlasını yerine getirmenin mutluluğu içinde bugün itibarı ile görevimizi tamamlamış bulunmaktayız.
Çok önemli saydığımız bu görevi devrederken, Kıb-Tek’in kasasında 11,152,379TL nakit yanında hemen kullanılabilen 9,900,484TL banka kaynağımız bulunmaktadır.
Yönetici arkadaşlarımıza devredeceğimiz 209,682,992TL (73,549,753USD) borcumuz mevcuttur. Yaptığımız değerlendirmelerde mevcut bu borcu on üç ay gibi kısa bir sürede kapatmayı ve Kurumu finans yükünden o ölçüde kurtarmayı hedefledik. Ancak yeni hükümetin kurularak güvenoyu alması, siyasetin önünü açmak ve yeni oluşumlara fırsat vermede siyasetçilere zaman kazandırmak adına bizleri hükümetin güvenoyu aldığı andan itibaren müstafi saymaya ve bunu kamuoyu ile paylaşmaya taşımıştır.
Görev yaptığımız süre içinde gerek çalışmalarımızdan, gerekse elimizde olmayan nedenlerden dolayı yaşanan arızalar sonucu halkımıza verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü Kurumumuz adına özür diler, bağışlanmayı arzularız.
Bunun yanında, Yönetim Kurulunda iki ayrı ekipten oluşan Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımıza, Yönetim Kurulu olarak aldığımız kararları uygulamakta tereddüt göstermeyen yöneticilerimize, büyük özverilerle işaret ettiğimiz hedefe koşarak giden bütün çalışanlarımıza, gün yirmi dört saat güvenliğimizi sağlayan özel güvenlik ekibimize, projelerimize sürekli destek veren sendikamıza, hata ve kusurlarımızda bizlere anlayış gösteren siz halkımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunar, kabulünü arzularız. Bayrağı bizden sonra devralacak Yönetim Kurulu Başkan ve üyelerimize mevcut çıtayı daha yükseğe taşıyacaklarına olan inancımızla bu görevlerinde başarılar dileriz.


İsmet Akim Kıb-Tek Yönetim Kurulu Başkanı

Yılmaz Öztürk Kıb-Tek Yönetim Kurulu Üyesi

Osman Eminel Kıb-Tek Yönetim Kurulu Üyesi

Muharrem Saygılı Kıb-Tek Yönetim Kurulu Üyesi
Editör: TE Bilisim