Belediyeden yapılan açıklamaya göre, İskele Belediyesi - Physioart Sağlık Kliniği işbirliğinde düzenlenen etkinlikte, ücretsiz kolesterolün yanı sıra şeker ölçümü de gerçekleştirildi. İskele Belediye Gazinosu’ndaki etkinliğe İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da katıldı. Şeker ve kolesterolünü ölçtüren Başkan Sadıkoğlu’nun sonuçları iyi çıktı.

SADIKOĞLU: “HAYATTA EN ÖNEMLİ ŞEY SAĞLIK”

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, buradaki konuşmasında hayatta en önemli şeyin sağlık olduğuna dikkat çekti. İskele Belediyesi’nin birçok konuya öncülük ettiğine vurgu yapan Sadıkoğlu, yine farkındalık oluşturmak için böylesi bir etkinliği düzenlediklerini, belediye tarafından yürütülen evde sağlık hizmetinin de başarılı bir şekilde devam ettiğini ifade etti.

DERİCİOĞLU: “SONUÇLARI VATANDAŞA ANINDA VERDİK”

İskele Belediyesi ile ortak bir etkinliğe imza atan Physioart Sağlık Kliniği Direktörü Batuhan Dericioğlu da tamamen gönüllü olarak böylesi bir organizasyonda yer aldıklarını söyledi. Kullandıkları teknolojiye dikkat çeken Dericioğlu, bu teknoloji sayesinde sonuçların anında vatandaşlara verildiğini belirtti.
Editör: TE Bilisim