Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çocukluk ve gençlik yıllarının konu alındığı Reis Filminin çekimlerinin sürdüğü İskele, misafirlerini ağırlamayı sürdürüyor.
Geçtiğimiz hafta başlayan çekimlerin tüm hızıyla sürdüğü filmin bu kez ziyaretçisi İdris Güllüce oldu.

SADIKOĞLU, İDRİS GÜLLÜCE İLE GÖRÜŞTÜ

Bir önceki dönem, 63. Türkiye Hükümetinde Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak görev yapan, İdris Güllüce, tatil amacıyla geldiği KKTC’de, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatının konu alındığı Reis Filminin İskele’deki çekimlerini ziyaret etti. Görevde bulunduğu dönem ‘İstanbul’u temsil eden tek bakan’ olarak hatırlanan Güllüce, Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da yaklaşık 40 yıllık arkadaşı.

GÜLLÜCE: “İSKELE ÇOK ŞANSLI”

Film setini ziyaretinde İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’yla da görüşen eski bakan İdris Güllüce, kendisinin de 3 dönem Tuzla’da Belediye Başkanlığını yaptığını hatırlatarak, bu tür organizasyonların kentleri markalaştırdığına dikkat çekti. Bu açıdan İskele’nin çok şanslı olduğunu da söyleyen Güllüce, Başkan Sadıkoğlu’nu tebrik etti, çalışmalarında başarılar diledi.

SADIKOĞLU: “BU FİLME EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR OLMAK MUTLULUK VERİCİ”

Hasan Sadıkoğlu ise yaptığı açıklamada, bu filmin sıradan birinin hayatını değil, dünyaca tanınan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatını anlattığına dikkat çekti, İskele’nin böylesi özel bir insanın hayatına ev sahipliği yaptığı için de mutlu olduğunu söyledi.



 
Editör: TE Bilisim