Gazimağusa Belediyesi’nin, vatandaşların yaşam kalitesini artırma hedefiyle faaliyet sürdürdüğü “İkinci Bahar Yaşam Kulübü” 65 yaş ve üstü üyelerine Acapulco Otel’de yemekli eğlence düzenledi. Gazimağusa Belediyesi’nin ürettiği hizmetlerden özel ve öncelikli olarak yararlanan İkinci Bahar Yaşam Kulübü üyeleri kapsamlı organizasyonda bir araya geldi.

Sabah saatlerinde kentin farklı noktalarından otobüslerle alınan üyeler, ilk olarak Girne kordonboyunu gezerek öğle yemeğinin yeneceği Acapulco Otel’e gitti. Girne gezintisi yaparak yemek yeyen ardından da kuzey sahil yolu güzergahından Gazimağusa’ya dönen kulüp üyeleri eğlenceli ve keyifli saatler geçirdiler. Üyelerin tümünün tek tek telefonla aranarak davet edildiği yemeğe 1000’e yakın üye katıldı.

Her geçen gün gelişimini sürdüren İkinci Bahar Yaşam Kulübü, üyelerinin talepleri doğrultusunda hizmetlerini sürekli güncellerken, üyeleri aylık periyotlarla sağlık kontrolünden geçiriyor, düzenli doğum günlerini kutluyor ve belli başlı ihtiyaçlarıyla özel olarak ilgileniyor.

Belediye Başkanı Oktay Kayalp etkinlikte yaptığı konuşmada, İkinci Bahar Yaşam Kulübü’nün Kıbrıs’taki pek çok kulüp ve birlikle kıyaslandığında en büyük kulüp olduğunu belirterek, özel olarak ilgilenilen 65 yaş ve üzeri üye sayısının 1700’e ulaştığını ifade etti.

Oktay Kayalp, Gazimağusa Belediyesi’ni bu yılın ilk gezisini turizmin başkenti Girne’ye düzenlediğini ve kenti gezdiklerini ifade ederek, görevlerini toplum büyüklerine hizmet etmek olduğunu, “toplumun bugününü var eden kişiler olarak sizler bizler için çok değerlisiniz.” dedi. Kayalp, İkinci Bahar Yaşam Kulübü’nü gerektiği biçimde ağırlayan Acapulco Otel yetkililerine ve çalışanlarına ve Belediye çalışanlarına teşekkür etti. Kayalp, konuşmasında kulüp üyelerine sonbaharda sürpriz olan bir yere gezi düzenleyeceklerinin müjdesini de verdi.


 
Editör: TE Bilisim