Meclis’ten yapılan yazılı açıklamaya göre, İdari, Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi, DP-UG Milletvekili Menteş Gündüz başkanlığında yaptığı toplantıda, “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Dairesi (Kuruluş, Görev ve Çalışma Esasları) Yasa Tasarısı”nı görüştü.

İdari, Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi, “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Dairesi (Kuruluş, Görev ve Çalışma Esasları) Yasa Tasarısı” ile ilgili çalışmalarına bir sonraki toplantıda devam edecek.

İdari, Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi toplantısına, DP-UG Milletvekili, Komite Başkanı Menteş Gündüz, UBP Milletvekili, Komite Başkan Vekili Dursun Oğuz, DP-UG Milletvekili Hüseyin Avkıran Alanlı, CTP-BG Milletvekili Doğuş Derya, CTP-BG Milletvekili Hüseyin Erçal, CTP-BG Milletvekili Erkut Şahali ve UBP Milletvekili Zorlu Töre katıldı.

Komitenin bugünkü toplantısına davetli olarak ise, Maliye Bakanlığı’ndan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan, Personel Dairesi’nden, Polis Genel Müdürlüğü’nden ve Avrupa Birliği Koordinasyon Merkezi’nden yetkililer katıldı.
Editör: TE Bilisim