Lapta Huzurevi sakinleri dün (8 Şubat 2013, Cuma) öğlen, kendileri onuruna düzenlenen Banvit Günü ile neşeli bir gün yaşadılar.

KKTC Distribütörlüğünü Metgin’in yaptığı Banvit ürünlerinin pişirilmesiyle yaşanan mangal tadını yaşayan Lapta Huzurevi sakinleri; nefis öğle yemeğinden çok, hatırlanmış olmaktan dolayı mutluluk yaşadılar.

Yaşlılarla tek tek tanışan Metgin Direktörü Engin Yeşilada, “Bir gün hepimiz yaşlanacağız. Bu öğlen yemeği ile onlara değişik bir gün yaşatabilmiş, mutlu olmalarına katkı koyabilmişsek ne mutlu bize” dedi ve bu tür ziyaretlerini sürdürecekleri müjdeledi.

Lapta Huzurevi Sorumlusu Ayşe Kaya ise, Yaşlılar Haftası dışında gerçekleşen bu etkinlik nedeniyle Metgin’e teşekkür etti. Metgin’in etkinliğinin diğer kurumlara örnek olmasını dileyen Kaya, yaşlıların ailelerine de seslenerek, “Lütfen gelip, aile büyüklerinizi ziyaret eden. İnanın onlara dünyayı bağışlamış olacaksınız” dedi.

Banvit ürünlerinin lezzeti ve tadından oldukça memnun olan Lapta Huzurevi sakinleri, sadece müziğin eksik olduğunu söyleyerek Banvit Günü’ne tam not verdiler.
Editör: TE Bilisim