Gazimağusa Belediyesi tarafından bu yıl 19.’su düzenlenen Uluslararası Mağusa Kültür-Sanat ve Turizm Festivali’nde dün akşam sahneye çıkan yerli müzisyenlerimiz muhteşem performanslarıyla Salamis Antik Tiyatro’yu salladı. Cahit Kutrafalı, İnanç Erşen, Emre Yazgın ve Fikri Kareyel’den oluşan Cyprus Super Band’ın eşlik ettiği Hüseyin Kırmızı, hayranlarına tadına doyulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

Progressive Rock veya Art Rock denilen ve 70’lerden günümüze kadar gelip içinde Jazz’dan Pop’a Traditional’dan Classic müziğe kadar geniş bir yelpazeyi barındıran müzikleri ve kendi albümünden besteleriyle bu tarzın en güzel örneklerini Festival seyircisi için söyledi.

19. Uluslararası Mağusa Kültür-Sanat ve Turizm Festivali yarın akşam 7 (Temmuz) Gökhan Türkmen konseriyle devam ederek 9 Temmuz’da Lara Fabian konseri ile sona erecek. Etkinlik biletleri, Lefkoşa, Mağusa ve Girne Deniz Plazalardan, Gazimağusa Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi’nden ve etkinlik girişlerinden alınabilir.Festival hakkında Gazimağusa Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi’nin630 0 500 numaralı telefonu vehttp://www.magusa.org/festival isimli web sayfasından daha fazla bilgi edinilebilir. 
Editör: TE Bilisim