Gazimağusa Belediyesi tarafından bu yıl 19.’su düzenlenen Uluslararası Mağusa Kültür-Sanat ve Turizm Festivali’nde yarın akşam(5 Temmuz) saat 21:30’da Salamis Antik Tiyatro’da geniş bir yelpazede müzik türünü Kıbrıs’ta icra eden tek isim olan Hüseyin Kırımızı Project sahneye çıkıyor. Progressive Rock veya Art Rock denilen ve 70’lerden günümüze kadar gelip içinde Jazz’dan Pop’a Traditional’dan Classic müziğe kadar geniş bir yelpazeyi barındıran müzikleri ve kendi albümünden de çalacağı besteleriyle bu tarzın en güzel örneklerini Festival seyircisi için söyleyecek. Kırmızı’ya konserde Cahit Kutrafalı, İnanç Erşen, Emre Yazgın ve Fikri kareyl’den oluşan Cyprus Super Band eşlik edecek.

Ana sponsorlar Başbakan Yardımcılığı Ekonomi, Turizm, Kültür Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Telsim ile diğer sponsorlar Şevketoğlu Domestik LTD, Arkın Palm Beach Hotel, Kıbrıs Türk Petrolleri ve Limasol Sigorta’nın katkılarıyla gerçekleşen 19. Uluslararası Mağusa Kültür-Sanat ve Turizm Festivali, 7 Temmuz’da Gökhan Türkmen konseriyle devam ederek 9 Temmuz’da Lara Fabian konseri ile sona erecek.

Etkinlik biletleri, Lefkoşa, Mağusa ve Girne Deniz Plazalardan, Gazimağusa Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi’nden ve etkinlik girişlerinden alınabilir. Festival hakkında Gazimağusa Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi’nin630 0 500 numaralı telefonu vehttp://www.magusa.org/festival isimli web sayfasından daha fazla bilgi edinilebilir.
 
Editör: TE Bilisim