KKTC Hür-İş Sendikalar Federasyonu üyelerine sağlık konularında indirimli ücretlerle özel sağlık hizmetlerinden yararlanma olanağı sağladı.

Hür – İş, yaklaşık 16 milyon dolarlık bir yatırımla hizmetlerini Kıbrıs’a da taşıyan Türkiye’de Kolan Grubu’na bağlı Kolan British Kıbrıs ile hafta içinde işbirliği protokolü imzaladı.

Hür – İş adına başkan Yakup Latifoğlu ve Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Hüseyin Akyön tarafından Gönyeli’deki Kolan British Kıbrıs Hastanesi eğitim salonunda imzalanan protokol çerçevesinde; Federasyona bağlı 8 sendika üyesi yaklaşık 7 bin kamu ve özel sektör çalışanı ve birinci derecede yakınlarına hastaneden muayene, ameliyatlar dahil tüm teşhis ve tedavilerde yüzde 20 indirim uygulanacak. Sendikalara bağlı üye işyerleri ile Hastane arasında gerekli durumlarda ulaşım (ambulans) hizmetlerinden ücret alınmayacak.

Türkiye İşci Sendikalar Konfederasyonu ve Uluslararası Hür İşci Sendikaları Konfederasyonu üyesi Hür- İş çalışma yaşamındaki yerini 1993 Eylül ayında aldı.

Gönyeli girişinde yaklaşık 2 ay önce hizmete giren Kolan Grubun Türkiye’de toplam 8 tam donanımlı hizmet veren hastanesi var. Kolan British Kıbrıs tüm temel sağlık alanlarında tam donanımlı olarak hizmet veriyor. Lha




Editör: TE Bilisim