Kıbrıs Türk Ticaret Odası, “AB’nin Araştırma ve Yenilikçilik Programı Horizon 2020” hakkında, yarın, 09:00 – 12:30 saatleri arasında Kıbrıs Türk Ticaret Odası Konferans Salonu’nda bilgilendirme semineri düzenliyor.

KTTO’dan yapılan açıklamaya göre, “Araştırma ve Yenilikçilik Programı Horizon 2020” semineri Brüksel ve Londra merkezli danışmanlık şirketi CX6 Direktörü Hüseyin Kebapçı tarafından verilecek. Programdan, araştırmacılar, üniversiteler, sivil toplum örgütleri ve KOBİ'ler yararlanabilecek.

Program, laboratuvardaki önemli fikirleri pazara taşıyıp önemli teknolojik yenilik ve buluşlara imza atmak, değişik konularda yüzleşmekte olduğumuz toplumu ilgilendiren zorluklara yenilikçi çözümler üretmeyi hedefliyor.

Bilgilendirme semineri, Horizon 2020’nin genel tanıtımı ile başlayacak. Başvuru şartları, başvuru yöntemleri, kurumsal başvuru kapasitesi ve soru-cevap kısmı ile sona erecek.

Seminere katılmak isteyen kuruluşlar 22 83760 numaralı telefondan ve/veya [email protected] adresinden Kıbrıs Türk Ticaret Odası’na ulaşabilecek. 
Editör: TE Bilisim