İskele Belediyesi’nin, sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde 1,5 yıl önce başlattığı ve baş tacı yaşlılarımıza sunduğu ‘Evde Sağlık Hizmeti’ devam ediyor. Hemşireler, Fizyoterapist, Beslenme ve Diyet Uzmanı ile Psikologdan oluşan sağlık ekibi, belirlenen 3 kriter doğrultusunda; sosyal yardım maaşı alanlara, 65 yaş üzeri vatandaşlar ile özel gereksinimli vatandaşlara evlerinde hizmet sunuluyor.

VATANDAŞTAN TAM NOT ALDI

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun, göreve geldiği günden itibaren özel gereksinimli vatandaşlara, yaşlılara ve çocuklara yönelik başlatmış olduğu bu çalışma tam not aldı. İskele Belediyesi ve Physioart Fizik Tedavi Rehabilitasyonu ve Sağlık Kliniği işbirliğinde düzenli olarak gerçekleşen uygulamaya vatandaşlar da büyük ilgi gösteriyor.

HASAN SADIKOĞLU: “ VATANDAŞIN HİZMETE DEĞİL, HİZMETİN VATANDAŞA ULAŞMASI ÖNEMLİ”

Vatandaşın büyük takdirini toplayan ‘Evde Sağlık Hizmeti’ hakkında konuşan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ise uygulamadan duyulan memnuniyetin kendilerini gururlandırdığını söyledi. Yaşlılarımız ve özel gereksinimli vatandaşlarımız, baş tacımız diyen Sadıkoğlu, köy köy gezilerek tespit edilen tüm hastaların bu hizmetten ücretsiz yararlanabildiğini hatırlattı. İskele Belediye Başkanı, açıklamasının devamında ise şunlara yer verdi: “Evde Sağlık Hizmeti’nden yararlanmayan vatandaşımız kalmayacak. Vatandaşlarımızın hizmete değil, hizmetin vatandaşlarımıza ulaşması bizim açımızdan çok daha önemli ve değerli. Çünkü onların yüzlerindeki tebessüm, huzur ve hayır duaları bizim için yeterli” dedi.

HİZMET TALEBİNDE BULUNMAK ÇOK KOLAY

‘Evde Sağlık Hizmeti’nden henüz faydalanamayan vatandaşların İskele Belediyesi’nin 444 21 22 numaralı telefonunu arayarak hizmet talebinde bulabilirler.


 
Editör: TE Bilisim