“CrystalHeadVodka Ana Sponsorluğu”nda “Banquet Magazine” tarafından 25-26-27 Mayıs 2015 tarihlerinde Girne, “The House &Garden”da düzenlenecek “2. Kuzey Kıbrıs Bartender Kokteyl Yarışması”ndaheyecan doruk noktasında…

Başta Ana Sponsor “CrystalHeadVodka” olmak üzere onlarca markanın sponsor ve yine onlarca firmanın ödüllere katkı koyduğu bu organizasyona yurtdışından da oldukça büyük bir ilgi var. Birçok firmanın yurtdışından da üst düzeyde katılım göstereceği organizasyon, yarışmadan çok öte bir festival havasında gerçekleşecek. “The House &Garden”da kurulacak fuar alanında, organizasyonda sponsor olarak yer alacak firmaların stantlarının da bulunacağı bu büyük buluşma için siyaset, turizm, iş, spor, medya ve sanat dünyasından yaklaşık 1.000 davetlinin katılması bekleniyor.

3 gün sürecek yarışmada jüri üyelerini “Türkiye, Avrupa ve Dünya Barmenler Şampiyonu” unvanına sahip “Tolga GERMİYANOĞLU”, “Limer’sGroup” yöneticileri “Selçuk BARAN” ve “Tolga USLU”, “İzmir,Mösyö Sebastian Bar &Grill” direktörü “Doruk KUBİLAYHAN”, “Banquet Magazine” New York temsilcisi “Suat GÜVEN” ve yine “Banquet Magazine” Alma Ata temsilcisi “Gürol ŞAHAN” oluşturuyor.Ayrıca “TolgaGERMİYANOĞLU” ve arkadaşları her üç gün yapacağı şovlarla davetlilere unutamayacağı anlar yaşatacak. Girne’nin tanınmış simalarından Tasdik Memuru “Ünsal GÜROK”; yarışmada jüri üyelerinin puanlarını onaylayacak ve 3. Gün dereceye girecek yarışmacıları açıklanacağı zarfı sunacak.

Bu büyük organizasyonda yarışmanın hakemliğini ise “1. Kuzey Kıbrıs Kokteyl Yarışması Şampiyonu”, “Monin Cup 2014 Türkiye Şampiyonu” ve “Monin Global Cup 2014 Dünya 12.ncisi” unvanına sahip “Ufuk YEŞİL” gerçekleştirecek.

“Gözde BEKİR” ve “Mert ÖZDEŞ”in sunacağı yarışmada “En Teknik Bartender”, “En Yaratıcı Bartender”, “En Aromalı Kokteyl Yaratıcısı” ve “En Görsel Kokteyl Yaratıcısı” kategorileri puanlanacak. Genel toplamda en fazla puanı alacak ilk üç yarışmacı, 2015 yılının “Kuzey Kıbrıs Bartender Kokteyl Yarışması” şampiyonu, ikincisi ve üçüncüsü olarak kürsüye çıkacaklar. Ayrıca jürinin ortak oylarıyla bir yarışmacı “Jüri Özel Ödülü”ne layık görülecek olup, tüm kategorilerde toplam 8 ödül sahibini bulacak.

“2. Kuzey Kıbrıs Bartender Kokteyl Yarışması”nda 25-26-27 Mayıs’ta “Grup Cephe” sahne alacak. 27 Mayıs gecesi ise ödül töreni, plaket takdimi, “TokkaTextile” defilesi, “Erin ELİZEL ile SEANS”ın “blues, rock ve jazz konseri” ile bu büyük şölen son bulacak.

Birçok sponsor firmanın özel ödüllerinin de verileceği organizasyonda her katılımcıya katılım sertifikası da takdim edilecek. Bunun yanı sıra yarışmacıları bekleyen diğer ödüller ise şöyle:
Grand Pasha Hotel 2 Kişi 1 Gece Hafta İçi HB Konaklama
Arkın Palm Beach Hotel 2 Kişi 1 Gece Hafta İçi HB Konaklama
MeritRoyal Premium Hotel 2 Kişi 1 Gece Hafta İçi FB Konaklama
Kaya Artemis Resort Hotel 2 Kişi 1 Gece Hafta İçi FB Konaklama
BellapaisGardens Hotel 2 Kişi 1 Gece HB Hafta İçi Konaklama
OliveTree Hotel 2 Kişi 1 Gece HB Hafta İçi Konaklama
Exotic Hotel 2 Kişilik SPA + Masaj ve Kıyı Restaurant 2 Kişilik Akşam Yemeği
Malpas Hotel 2 Kişi 1 Gece HB Hafta İçi Konaklama

Niazi’sDereboyu 2 Kişilik Akşam Yemeği
Paddy’sDereboyu 2 Kişilik Akşam Yemeği
TheCarpentersRestaurant 2 Kişilik Akşam Yemeği
St. TropezRestaurant 2 Kişilik Akşam Yemeği
AvantiCafe&Brasserie 2 Kişilik Akşam Yemeği
GreenHill BBQ Restaurant 2 Kişilik Akşam Yemeği
Los AmigosMexicanRestaurant 2 Kişilik Akşam Yemeği
Girne Boğaz Bursa Döner 2 Kişilik Akşam Yemeği

CaramelChocolate 400 TL Alışveriş Çeki
SecretWindowbyKarabalyan 100 TL Alışveriş Çeki

Segafredo 1 adet Espresso Makinesi
Yalçın Gedik Trading 1 adet Kol Saati
Akinoks Endüstriyel Mutfak 1 adet Stantlı Kokteyl Shaker
Osmancık Ltd. 1 adet VictorinoxÖzel Bartender Bıçağı

Sponsor Firmalar:
Starting Point Ltd. – Crystal Head Vodka, B & G Wines, Dictador Rum
Arden Gıda Ltd. – StolichnayaVodka, Tuborg, Carlsberg, Pınar
Arkın Group – TheColony Hotel, Arkın Palm Beach Hotel ve The House & Garden
KanerGroup – Alizé, TequilaRose, Schwartzhog
Mir Gıda Ltd. – Monin, Party Time
TokkaTextile
Birinci Medya Grubu – Genç TV, First FM
Akinoks Endüstriyel Mutfak – Kristal Endüstriyel
Soydan Group – FG EnergyDrink ve Soydan Rent A Car
SelpaTrading – Melen Şarapları
Euro Taste Ltd.- Sega Fredo
CaramelChocolate
Magic TouchCopy Center
EcoPrint
Kıbrıs Evi












 
Editör: TE Bilisim