KANUNSUZ UYUŞTURUCU MADDE TASARRUFU     

1.    17.04.2016 tarihinde, saat 20:30 sıralarında, Ercan Devlet Havalimanında, KKTC’ye giriş yapan F.T.(E-36)’nin üzerinde yapılan aramada, içerisinde “hintkeneviri” türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan tütün ile karışık elle sarılmış bir adet sigara bulunarak emare olarak alınmıştır. Adı edilen tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.


2.    17.04.2016 tarihinde, saat 21.30 sıralarında, Haspolat-Taşkent anayolu üzerinde kuzey istikametine doğru seyreden A.A.A.E.Q.E.(E-22) yönetimindeki araçta polis tarafından yapılan aramada; içerisinde “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan yaklaşık bir gram ağırlığında madde, içerisinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan ucu yanık bir adet sarma sigara ve uyuşturucu içerdiğine inanılan toplam 14 adet hap bulunarak emare olarak alınmıştır. Adı edilen tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.


3.    17.04.2016 tarihinde, saat 17.30 sıralarında, Güzelyurt’ta, Mehmet Recep Sokak üzerinde park halinde bulunan araç içerisinde şüpheli görülen M.T.(E-17)’nin üzerinde ve araçta yapılan aramada; içerisinde tütünle karışık “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan bir adet sarma sigara bulunarak emare olarak alınmıştır. Bahse konu şahıs ve mesele ile bağlantısı olduğuna inanılan H.Y.(E-21) tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

Editör: TE Bilisim