İşte Fellahoğu'nun basın açıklaması;

15.08. 2014 tarihinde Elçin HAVANİK ismi ile HABERAL KIBRISLI GAZETTESİ’nde şahsımla ilgili çıkan maksatlı haber ile ilgili cevabımdır.

Bahsi geçen konu daire 2006 yılından itibaren oğlum Ahmet Fellahoğlu’na koçanlıdır. Yakın zamana kadar kira olan bu dairenin su sayacının kendi adıma kaldığının da farkında olmadığımı belirtmek isterim. LTB yönetimini iyi niyetli olmayarak, ismime gazeteden öğrendiğim 12.08 2014 tarihli 400 L’lik bir su faturası hazırladı.

1. Harılanan fatura henüz elime geçmiş değildir.
2. Böyle bir borçtan haberim yoktu.
3. Fatura tarihinden iki gün sonra haberi yapan gazeteci arkadaş 14.08 2014 tarihinde Cuma günü mesai bitiminde beni telefonla ile aradığı zaman bu durumu öğrenmiş oldum.
4. Benim adıma görünen borcun da sorumluluğun bilincinde olarak elime henüz geçmeyen faturayı 18.08.2014 tarihinde yani Pazartesi günü ödeyeceğim
5. LTB yönetiminin de bu konunun bilincinde olduğunu ve beni arayıp gerekli uyarıyı yapmalarını beklerdim. Ben borcumun bilincinde olan biri olarak adıma olan faturanın ödemesini hemen yapabilirdim. Ama iyi niyet olmadığını gördüm.
6. Görev sürem boyunca hiçbir yanlışımı bulamayanlar böylesi ucuz basit karalama yöntemlerine başvuruyorlar.

Hal böyle iken bir basın kuruluşunun konuyu manşetten vermesini ve LTB yönetiminin izlediği tutumu HALKIMIN TAKDİRİNE BIRAKIYORUM.

Kadri Fellahoğlu
 
Editör: TE Bilisim