Toplam 119 araç sürücüsü hakkında işlem yapıldı. 
Polis Basın Bülteni’ne göre dün 16.00-18.00 saatleri arasında, Güzelyurt Polis Müdürlüğü sorumluluk sahası içerisinde gerçekleştirilen operasyonda bölgede faaliyet gösteren kahvehane, bet ofisi ve alkollü içki satış yerleri kontrol edildi. Herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi.
Yine Güzelyurt’ta trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri denetimler sonucu 180 araç kontrol edildi. Suç işlediği tespit edilen 45 sürücü hakkında ileri işleme gidildi. 
KUMARHANEYE GİRMESİ YASAK OLAN ALTI KİŞİ HAKKINDA İŞLEM BAŞLATILDI
Dün 14.00-17.00 saatleri arasında Gazimağusa sorumluluk sahasında gerçekleştirilen operasyonda, bölgede faaliyet gösteren kumarhaneler kontrol edildi ve kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan altı kişi hakkında yasal işlem başlatıldı. 
Denetimler sırasında ayrıca izinsiz ikamet ettiği tespit edilen bir kişi ve iş yerini saat 24.00’te kapatması gerekirken kapatmadığı tespit edilen iki kişi hakkında işlem yapıldı.
Trafik ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimler sonucunda ise 340 araç kontrol araç kontrol edilirken suç işlediği tespit edilen 74 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi. 

Editör: TE Bilisim