Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar bugün sırasıyla Birleşik Taksiciler Birliği yetkililerini ve Lefkoşa Montessori Okulu öğrencilerini kabul etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Birleşik Taksiciler Birliği Başkanı Kemal Gözay, görüşmede, Bakan Gürpınar’a taşımacılık sektörünün sorunlarını aktardı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar ise kabulde yaptığı konuşmada, kaçak taksicilik ve İzin Kurulu ile ilgili sorunlar başta olmak üzere taşımacılık sektöründe taksicilerin yaşadığı sorunları, Taksiciler Birliği ile masaya yatıracaklarını söyledi.

Gürpınar, mevcut sorunlara işbirliği içerisinde çözüm bulmaya çalışılacağını kaydetti.

Gürpınar daha sonra, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Lefkoşa Montessori Okulu 4 yaş grubu öğrencilerini ve eğitmenleri Vedia Khan’ı kabul etti.

Okulun çalışmaları hakkında Bakan Gürpınar’a bilgi veren Eğitmen Vedia Khan, Montessori eğitiminin çocukları fiziken ve ruhen özgür kılan, evrensel değerlerle yetişmesini sağlayan bir eğitim sistemi olduğunu kaydetti ve sistemin KKTC’de kısa sürede büyük ilgi gördüğünü belirtti.

Khan, Gürpınar’ı düzenleyecekleri 23 Nisan gösterisine de davet etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar ise, Lefkoşa Montessori okulu öğretmen ve öğrencilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. 23 Nisan’ın çocuklara armağan edilmiş özel bir gün olduğuna dikkat çeken Bakan Gürpınar, tüm çocuklara huzur ve barış dolu bir gelecek diledi. 
Editör: TE Bilisim