Kabulde konuşan 19 Mayıs Türk Maarif Koleji Müdür Raif Asfaroğlu, Güngördü'ye her zaman okullarına sağladığı maddi ve manevi destek için teşekkür etti.

Girne Belediyesinden verilen bilgiye göre, Alman öğrenci kafilesine gezisi sırasında eşlik eden 19 Mayıs Türk Maarif Kolej Almanca Öğretmeni Hüseyin Tüccar, Güngördü’ye, Eğitim Kültür Projesi kapsamında 2004 yılından itibaren iki okul öğrencilerinin karşılıklı olarak gerçekleştirdikleri ziyaretler hakkında bilgi verdi.

Öğrenciler Güngördü'ye çiçek takdim etti.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Alman öğrencileri Girne’de misafir etmekten dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, 19 Maarif Koleji'nin ülkenin en başarılı okullarından olduğunu söyledi.

Güngördü, okul idaresini böylesi önemli bir etkinlik organize ettikleri için kutladı. Bu tür kültür alışverişinin önemine dikkat çeken Güngördü, "Sizden tek isteğimiz birbirinizi sevmeniz, insanı sevmeniz, doğayı sevmeniz, hayvanları sevmenizdir" diye konuştu.

Güngördü, bu tür organizasyonların dünya barışına katkı sağladığını, gençlerin de bu hoşgörü ve sevgi kültürüyle dünya barışına katkı sağlayacağına inancını belitti.

Editör: TE Bilisim