Gönyeli'de Ahmet Şevketoğlu, önce eşini sonra kendini vurdu. Şevketoğlu çifti yaşamını yitirdi. Polis olay yerinde. Şevketoğlu çifti 19, 16 ve 6 yaşlarında üç çocuk sahibi idi.

Gönyeli’de, eski rallici ve emekli polis memuru Ahmet Şevketoğlu ile eşi Aşkın Şevketoğlu bir evde ölü olarak buldu. Polis olayla ilgili cinayet ihtimali üzerinde duruyor.

TAK muhabirinin Polis Basın Subaylığı’ndan edindiği bilgiye göre, olay, bugün Gönyeli bölgesinde “Le Meyhane” isimli iş yerinin arka sokağında bulunan Vezneciler Sokak’ta meydana geldi.

Cinayet olabileceği düşünülen olayda, 48 yaşındaki Ahmet Şevketoğlu ile eşi 39 yaşındaki Aşkın Şevketoğlu polis tarafından ölü olarak bulundu.

AHMET ŞEVKETOĞLU 1 HAFTA ÖNCE EŞİNİ TEHDİT ETMİŞTİ

Öte yandan Polis Basın Subaylığı, Ahmet Şevketoğlu’nun 1 hafta önce, eşi Aşkın Şevketoğlu’nu, “‘iki kurşunum var biri senin biri benim. Barışmazsan seni öldüreceğim” sözleriyle tehdit ettiğini bildirmişti.

Polis Basın Subaylığı’ndan konu ile ilgili 16 Ocak tarihinde yayınladığı basın bildirisi aynen şöyle:

“15.01.2013 tarihinde, saat 08.00 sıralarında, Gönyeli’de Atatürk caddesi üzerinde, A.Ş.(E-48) kendisinden ayrılacağı gerekçesi ile eşi A.Ş.’nin kullanımındaki aracı, kendi kullanımındaki araç ile takip edip trafik ışıklarında durdukları esnada, aracından inerek eşine hitaben, makul mazereti olmaksızın yüksek sesle bağırıp rahatsızlık verip akabinde eşinin kullanımındaki aracın ön camına yumruk vurup uygunsuz tavır ve harekette bulunduktan sonra yine adı edilene hitaben yüksek sesle ‘iki kurşunum var biri senin biri benim. Barışmazsan seni öldüreceğim’ sözlerini söyleyip şiddet tehdidinde bulunmuştur. Bahse konu şahıs hakkında yasal işlem başlatılmış olup, soruşturma devam etmektedir.”



Editör: TE Bilisim