Belediyeden yapılan açıklamaya göre, “Belediyeniz size geliyor” etkinliğinin ilki 14 Ekim Çarşamba saat 18.00’de Soylu Sokak Park’ta yer alacak.

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli’nin bölge halkıyla buluşacağı etkinliğin, Gönyeli’nin tüm bölgelerinde tekrarlanması hedefleniyor.

Kokteylli buluşmada Gönyeli Yükseliş Korosu sahne alacak, Akustik Trio Grubu keman dinletisi sunacak.

Gönyeli Belediyesi Hizmet Binası’ndan Ziraat Bankası arkasındaki bölgeye kadar olan yerleşim alanlarındaki yurttaşların davet edildiği etkinlik için Yaşlılara Hizmet Birimi de engelli ya da yaşlı yurttaşları Soylu Sokak Parkı’na taşıyacak.

YURTTAŞLA YÜZLEŞME

Etkinliğin, şeffaf ve katılımcı yönetim anlayışının bir yansıması olduğu belirtildi.

Gönyeli’nin farklı bölgelerinde hem sosyal bir buluşma, hem de Gönyeli Belediyesi yönetimi ile yurttaşın yüzleşmesinin hedeflendiği belirtilen açıklamada, “Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli ve yönetim kadrosu, belediyenin çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgi verirken, yurttaşlardan gelecek görüş, öneri ve beklentileri de bir kez daha dinleme fırsatı bulacak. Belediye-toplum buluşması, çağdaş kent Gönyeli’nin hedeflerine ışık tutacak” görüşlerine yer verildi.

Editör: TE Bilisim