1.              19.03.2019 tarihinde, saat 14:30 sıralarında, Lapta’da Şht İbrahim Nidai Caddesi üzerinde bulunan Lapta Village isimli sitenin B bloğundaki elektrik panosu içerisinde, elektrik kablolarının aşırı yüklenme sonucu kısa devre yapıp alevlenmesi neticesinde bir yangın meydana gelmiştir.

     Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülmüş olup, çıkan yangın sonucu yedi adet elektrik sayacı ve sigortaları, ahşap pano tamamen, blok girişinde bulunan alüminyum kapı ve çerçevesi kısmen yanarak, duvarlar ise islenerek zarar görmüştür. Soruşturama devam etmektedir

2.              20.03.2019 tarihinde, saat 10:10 sıralarında, Girne’de Ahmet Kel İbrahim Sokak üzerinde bulunan Osman MURABIK’a ait ikametgâhın mutfak kısmında henüz tespit edilemeyen sebepten dolayı bir yangın meydana gelmiştir. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülmüş olup soğutma çalışmaları devam etmektedir. Çıkan yangın sonucu ikametgâhın mutfak dolapları, tavanı ve çatısı yanarak, diğer odalar ise islenmek suretiyle zarar görmüştür. Soruşturma devam etmektedir.   

Editör: TE Bilisim