1.      03.04.2019 tarihinde, saat 07:45 sıralarında, Alsancak’ta Klas Music isimli şirkete ait olup arka kısmı karavan olarak tasarlanmış ve park halinde bulunan NJ 291 plakalı tır aracın karavan bölümünde ana hattan beslenen regülatöre bağlı kablonun kısa devre yapması sonucu bir yangın meydana gelmiştir.

         Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülmüş olup, çıkan yangın sonucu; karavan içerisinde bulunan, 1 adet şofben, 1 adet klima motoru ve iç ünitesi, bir set koltuk, 2 adet TV, hoparlör sistemi, 3 adet dolap, 1 adet davlumbaz, 2 adet mini buzdolabı,  2 adet pencere, iki adet ahşap akardiyon kapı ve 1 adet orta sehpa yanarak zarar görmüştür. Soruşturma devam etmektedir.                            

2.       03.04.2019 tarihinde, saat 11:30 sıralarında, Girne’de Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde seyir halinde bulunan Zilha Kazafanalı yönetimde bulunan RB 755 plakalı van aracın motor bölümünde elektrik aksamlarının kısa devre yapması sonucu bir yangın meydana geldi.

      Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülmüş olup, çıkan yangın sonucu aracın motor bölümü, sağ ve sol ön çamurluk, ön tampon, sağ ön lastik yanarak ön cam ise ısıdan patlamak suretiyle hasar görmüştür. Soruşturma devam etmektedir.                     

Editör: TE Bilisim