KANUNSUZ UYUŞTURUCU MADDE (SENTETİK CANNABİNOİD) TASARRUFU

29.12.2012 tarihinde, saat 22.00 sıralarında, Girne’de polis tarafından gerçekleştirilen operasyonda, H.K.(E-22)’nun tasarrufunda yaklaşık dört gram ve M.E.(E-20)’nin tasarrufunda ise yaklaşık üç gram ağırlığında sentetik “Cannabinoid” türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare alınmıştır.
Mesele ile ilgili olarak yürütülen ileri soruşturmada mesele ile bağlantısı olduğu tespit edilen A.T.(E-22) ile E.K.(E-25)’nin bulundukları araçta yapılan aramada yaklaşık beş gram ağırlığında sentetik “Cannabinoid” türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile bir adet elle sarılı yanık sigara izmariti ve A.T.’nin üzerinde yapılan aramada ise yaklaşık bir gram ağrılığında sentetik “Cannabinoid” türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alınmıştır. Adı edilenler tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

VAHİM ZARAR

29.12.2012 tarihinde, saat 18.30 sıralarında, Lefkoşa’da, Yakın Doğu Bulvarı üzerinde, M.T.(E-22), bir özel televizyon programında yayınlanan şaka programı çekimleri esnasında, kendisine kamera şakası yaptığı gerekçesiyle Çağlar YÜKSEL’in burnuna kafasıyla vurup adı edilenin burnunu kırıp vahim zarara uğrattıktan sonra adı edilene hitaben küfretmiştir. Adı edile tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

YANGIN

29.12.2012 tarihinde, saat 16.30 sıralarında, Gazimağusa’da, Zafer ŞENGÜL’ün kalmakta olduğu ikametgahın oturma odası içerisinde, elektrikli sobanın yanında bulunan halının tutuşması sonucu bir yangın çıkmıştır. Yangın neticesinde oturma odasında bulunan TV, klima, oturma grubu, kapı ve pencereler tamamen yanarak zarar meydana gelmiştir. Yangın İtfaiye ekipleri tarafından söndürülmüş olup, soruşturma devam etmektedir.
Editör: TE Bilisim