Gençlik Dairesi Müdürlüğü, 1 -17 Şubat 2013 tarihleri arasında, Kantara ve Lapta’da gençlere yönelik kış kampı düzenleyecek.

Gençlik Dairesi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek organizasyonda, lise öğrencileri Kantara Gençlik Kampı, ortaokul öğrencileri ise Lapta Gençlik Kampı’nda konaklayacak.

Dokuz dönem şeklinde gerçekleştirilecek kış kampında, öğrenciler üç gece dört gün boyunca kamplarda konaklayacak, farklı aktivitelere katılacak.

Kış kampı süresince sportif aktiviteler, doğa-çevre gezileri, eğitici sunumlar, kültürel aktiviteler, tarihi geziler, çalışma grupları ve sosyal sorumluluk projeleri gibi farklı aktiviteler gerçekleştirilecek.

SEMİNERLER VERİLECEK

Kamp öncesi, 25-27 Ocak 2013 tarihleri arasında 68 kamp liderine, “lider gelişim semineri” verilecek.

Ergen ve genç psikiyatrisi Celalettin Parıltı tarafından verilecek seminerde; “liderlik ilkeleri”, “iletişim ve çatışma”, “doğa aktiviteleri” ve “temel drama” konuları irdelenecek.

Uzman Psikolog Eşmen Tatlıcalı, da “gençlerle iletişim” konulu bir seminer verecek.

Açıklamada, 1 -14 Şubat 2013 tarihlerinde 450 öğrenci için dört dönem olarak planlanan kış kampının, öğrencilerden gelen yoğun istek üzerine dokuz dönem olarak uzatılmasına karar verildiği kaydedildi.

Editör: TE Bilisim