KKTC Otomotiv Sektörü’nün son yıllardaki en dinamik markalarından biri olan Hyundai ASOK , birbiri ardına gerçekleştirdiği etkinliklerine, bu yıl 5.si gerçekleşecek olan HYUNDAI ASOK 4x4 Club gezi etkinliğiyle devam ediyor. Hyundai’nin 4x4 modellerine sahip olanlar için ortak bir platform yaratmak amacıyla kurulan Hyundai 4x4 Club, geleneksek olarak yaptığı bu etkinliğe bu gün bir yenisini daha ekliyor.

Yaklaşık 27 araç ve 80’den fazla katılımcıyla düzenlenecek gezide araçlar, 19 NİSAN 2014 Cumartesi sabahı saat 10:00 da Asok Plaza’dan konvoy halinde yola çıkılacak. Genellikle şehir içinde kullanılan 4x4 araçların, arazi koşullarındaki kabiliyetlerini teorik ve uygulamalı olarak göstermeyi ve şehir içinde kullanılmayan özelliklerini ortaya çıkarmayı, sosyal bir platform oluşturmayı amaçlayan gezide katılımcılar sırasıyla Yılmazköy, Çamlıbel, Kormacit, Sadrazamköy, Kayalarköy, Karşıyaka, Kozanköy(Yemek Molası), Saint hilarion, Boğaz güzergahı kullanılarak ASOK MOBİLYA’da son bulacak. Güzergah üzerinde belirlenen noktalarda durularak aile fotoğrafı çekilecek,güzergah ve yol hakkında bilgiler verilip, Kozanköy’de öğle yemeğinden sonra tüm ekipler, ASOK MOBİLYA’ya doğru yol izleyecekler.
Hyundai yetkilileri,Hyundai 4x4 Club etkinlikleriyle birlikte önümüzdeki dönemlerde tüm KKTC çapındaki Hyundai kullanıcılarını bir araya getirip, çok daha farklı ve eğlenceli aktiviteler gerçekleştirmeye devam edeceklerini belirttiler.
 
Editör: TE Bilisim