Gazimağusa’da, bir evde, kilise malı iki adet ahşap ikonastasis ve metal buhurdanlık; ev sahibinin aracında ise kama bulundu.

Polis Basın Bülteni’nde yer alan bilgilere göre, Gazimağusa’da izinsiz dedektör tasarrufu ile ilgili tutuklu bulunan, isminin baş harfleri S.K. (E-56) olan kişinin evinde dün yapılan aramada, kilise malı iki adet ahşap ikonastasis ve bir metal buhurdanlık, aracında ise 61 cm ağız uzunluğuna sahip kama ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

GİRNE LİMANI'NDA 577 BİN TL NAKİT PARAYLA YAKLANDI

Girne Turizm Limanı’nda dün, tasarrufunda 577 bin TL nakit parayla KKTC’ye giriş yapmaya çalıştığı gerekçesiyle, isminin ilk harfleri H.H.(E-77) olan bir kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.

Para ve Kambiyo Yasası’na göre, 10 bin Euro muadili döviz veya TL’dan fazla para, yetkili makamlara beyan edilmeden ülkeye getirilemiyor.

GİRNE’DE SAKSI İÇİNDE HİNTKENEVİRİ ZİRAATI...1 KİŞİ TUTUKLANDI

Girne’de isminin baş harfleri F.D.(E-27) olan bir kişinin evinde dün saat 20:30 sıralarında polis tarafından yapılan aramada, saksı içerisinde 2 kök Hintkeneviri olduğuna inanılan bitki bulundu. Söz konusu şahıs tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

OZANKÖY’DE EVİNDE UYUŞTURUCU BULUNAN KİŞİ TUTUKLANDI

Ozanköy’de isminin baş harfleri T.K.(E-34) olan şahsın evinde polis tarafından yapılan aramada, yaklaşık 2 gram ağırlığında Sentetik Cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu. Adı edilen tutuklanmış olup, soruşturma devam ediyor.

DÜZOVA’DA AKIM HIRSIZLIĞI...

Düzova’da ikamet eden isminin baş harfleri Y.H.(E-45) olan şahıs hakkında, kaçak elektrik kullandığı gerekçesiyle dün yasal işlem başlatıldı. Söz konusu şahsın, Elektrik Kurumu’na birikmiş borçlarından dolayı ikametgahına elektrik akımı kesik olmasına rağmen kaçak yöntemlerle 3 bin 742 TL tutarında akım kullandığı tespit edildi.

GÜZELYURT’TA ELEKTRİK DİREĞİNDEKİ TRAFODAN HIRSIZLIK VE KASTİ HASAR...

Güzelyurt'da, Elektrik Kurumu’na ait 1798 numaralı su motoruna ait elektrik direğindeki trafo üzerinden, 3 adet trafo sigortası ve 3 metre bakır topraklama kablosu çaldığı ve çalarken de kasti hasara neden olduğu gerekçesiyle, isminin ilk harfleri S.C.(E-28) olan bir kişi tutuklandı. Soruşturma devam ediyor. 
Editör: TE Bilisim