Girne Amerikan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (GAÜ-SEM) tarafından birbirinden farklı kişisel gelişim kurs programlarına bir yenisi daha eklendi.

Konuyla ilgili GAÜSEM’den yapılan açıklamada, GAÜSEM bünyesinde bulunan birbirinde farklı kişisel gelişim, beceri ve sanat kurslarından Spikerlik, İtalyanca ve Sermaye Piyasası Lisanslama Sınavı Hazırlık kurslarının yanında yetişkinler için bilgisayar, internet ve sosyal medya kurslarının başladığı belirtildi.
Ayrıca, Yetişkinler için Bilgisayar, İnternet ve Sosyal Medya Kursu için kayıtların 3-13 Nisan 2015 tarihleri arasında gerçekleşeceği bildirilen açıklamada, toplam eğitim süresinin 16 saat olduğu ifade edildi.
Kurslar ile ilgili detaylar aşağıdaki gibidir.

Yetişkinler için Bilgisayar, İnternet ve Sosyal Medya Kursu,

Kurs dahilinde, Bilgisayar kavramları hakkında genel bilgiler, Web sayfalarında gezinmek, Sosyal medya nedir? Nasıl daha çok aktif olabilirim? Facebook, Twitter, Instagram vb. kullanımı, Telefonda sosyal medya kullanımı, Arama motorlarını kullanma, İnternette aradığımızı nasıl buluruz?, Sağlıklı kullanım süreleri; Dozajı iyi ayarlamak, Web sayfalarında gezinirken dikkat edilmesi gereken noktalar, Online alışveriş tahmin ettiğiniz kadar zor veya tehikeli değil, E-posta hesabı oluşturma ve kullanma, Dosya gönderme, Gelen dosyaları kaydetmek, Resim arşivleme ve yükleme gibi konular üzerinde durulacağı vurgulandı.
Ayrıca, kayıt ve ayrıntılı bilgi için Girne Amerikan Üniversitesi’ne ait 650 20 00 dahili 1619 telefon hattından bilgi alınabileceği bildirilirken, soru ve detay için [email protected] adresine mail atılabileceği belirtildi.
 
Editör: TE Bilisim