Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) 30’uncu yılını kutladığı 2014-2015 Akademik yılında, yurtdışı fuarlarında KKTC’yi temsil etmeye devam ediyor.

GAÜ, DAWN 2015 Education Expo Pakistan organizasyonu bünyesinde Pakistan’nın İslamabad, Lahore Ve Karachi kentlerinde düzenlenen eğitim fuarı bünyesinde KKTC’yi ve GAÜ’yü tanıttı.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan GAÜ Pazarlama Sorumlusu Leyla Biçer, aralarında İngiltere, ABD, Kanada, Malezya, Türkiye, Avustralya, Birleşik Arap Emirlikleri ana başlıkları altında toplam 52 üniversite ve kuruluşun.bulunduğu fuarda GAÜ’nün Kıbrıs’tan katılan tek üniversite olduğunu ve öğrencilerin GAÜ standına yoğun ilgi gösterdiğini belirtti. Biçer ayrıca, GAÜ’ün öne çıkan özellikleri, bölümleri, öğrenci ve akademik kadro profili, ücretleri, bursları, konaklama alternatifleri gibi konuların yanında, GAÜ’nün uluslararası kampüsleri, akademik işbirlikleri, protokol anlaşmaları ve denkliklerinin aday öğrencilerin yoğun ilgilisini topladıklarını belirtti. Özellikle KKTC’nin konumu, doğal, tarihi ve kültürel yapısının öğrencileri cezbettiğini ifade eden Biçer, KKTC’yi Pakistan’da temsil etmenin kendisi için gurur verici olduğunu söyledi.
 
Editör: TE Bilisim