GAÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Erdal, Kurucu Rektör ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar, CEO ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Asım Vehbi, Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcıları Cemile Esenyel ve Olgun Üstün, Rektör Vekili Prof. Dr. Sadık Ülker, GAÜ Rektör Yardımcıları, Sağlık Spor Kültür Daire Başkanı Türkay Akpınar yanında akademik ve idari GAÜ küresel bilim ailesinin biraraya geldiği Yeni Yıl resepsiyonunda GAÜ Trio müzik grubu canlı müzik dinletisi gerçekleştirdi.

Yeni Yıl resepsiyonunda konuşma yapan GAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Sadık Ülker, GAÜ ailesi olarak 2014 yılını çok başarılı bir şekilde tamamladıklarını belirterek, birçok uluşlararası anlaşmanın ve birçok yeni fakültenin açıldığını söyledi. Bunların 2015 yılında da devam ediceğini söyleyen Ülker, tıp fakültesi projesi ve 2015 yılında devreye girmesi beklenen bir diğer projeninde Karpaz Kampüs’ü olduğunu söyledi. 2015 yılının herkese mutluluk ve başarı getirmesini dileyen Ülker, her geçecek yeni günün bir evvelkinden daha güzel olmasını temenni etti.

GAÜ CEO’su ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Asım Vehbi, 2014 yılının GAÜ ailesi için başarılı bir yıl olduğunu belirterek, dünya’nın birçok yerinden akademisyenlerin ve ögrencilerin kendilerine katıldığını söyledi. Vehbi, 2015 yılı için daha da yükseğe hedefler koyduklarını bildirerek, 2015’in tüm herkese sağlık, mutluluk , barış ve refah getirmesini dilediğini ifade etti.

GAÜ Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar gerçekleştirmiş olduğu konuşmasında, GAÜ İstanbul yerleşkesinden gelen raporu okuduğunu ve üzerlerindeki sorumlulukların nekadar büyük olduğunun farkına vardığını söyledi. Akpınar, şuanda Türkiye’de ve dünyanın birçok yerinde, tanıtım yapan ekiplerin olduğunu ve raporda 72 ilin 1 ay içinde gezildiğini görünce GAÜ ailesi olarak ne kadar verimli bir çalışma yaptıklarını anladığını belirtti. GAÜ’ye emek veren tüm herkesin aslında nekadar büyük bir çevresel yapı ve projeler içesinde yer aldığını aktaran Akpınar, 2015 yılını birçok başarıyla kucaklayacakları, yalnızca KKTC’de degil, Türkiye ve dünyada da çok iyi bir üniversite ve çok farklı başarılara adım atacakları bir yıl olmasını dileyerek, herkese mutlu ve sağlıklı bir yıl geçirmelerini temenni etti.
 
Editör: TE Bilisim