Minik GAÜ’lüler sahnede sergiledikleri dans performansları ve tiyatro gösterileri yanında söyledikleri İngilizce şarkılar ile izleyenleri kendilerine hayran bıraktılar.

GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall sahnesinde düzenlenen The American Nursery School dönem sonu etkinliğine veliler yoğun ilgi gösterdi.

Türkçe ve İngilizce olarak sergilenen oyunlar ve söylenen şarkılarla veliler ve izleyenlerden yoğun alkış alan kreş öğrencileri ders yılı boyunca edindikleri yabancı dil becerilerini başarı ile sergilerken özellikle bilgisayar ve İngilizce derslerinin yoğunluğu ile geçen ders yılının yorgunluğunu da üzerlerinden attılar.

“Hedef İngilizce Dil Gelişimini Okul Öncesinde Sağlamak”

GAÜ okul öncesi eğitim merkezi The American Nursery School dönem sonu etkinliği ile ilgili açıklama yapan okul yetkilileri GAÜ Okullar Grubu bünyesinde eğitim veren okul öncesi eğitim birimlerinin hedefinin temel bireysel gelişim yanında İngilizce dil gelişimini okul öncesinden başlayarak sağlamak olduğu belirtilerek yıl sonu etkinliğinde kreş öğrencilerinin İngilizce olarak sergiledikleri performans ve söyledikleri şarkılar ile yoğun geçen eğitim sonunda aldıkları eğitimin olumlu sonuçlarını aldıklarını ifade ettiler.

GAÜ Okullar Grubu bünyesindeki eğitim birimlerinde ilkokuldan başlayarak İngilizce yanında Fransızcanın da müfredata eklendiğinin de hatırlatan yetkililer, çok kültürlü eğitmen ve öğrenci yapısı ile GAÜ Okullar grubunun bireysel gelişime ve dil gelişimine önemli katkılar yaparak genç nesillerin geleceklerine hazırlandıklarını vurguladılar.


Editör: TE Bilisim