Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Milenyum Kongre Salonu’nda düzenlenen etkinlikte, İletişim Fakültesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu kısa filmler yer aldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını GAÜ İletişim Fakültesi Dekan Vekili Doç. Dr. Remziye Terkan yaptı. Dekan Vekili Terkan konuşmasında şu konulara değindi:

“2016 – 2017 Akademik yılını acısıyla tatlısıyla ama çok güzel çalışmalarla tamamladık. Çalışmalarından dolayı akademisyenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederim. GAÜ İletişim Fakültesi olarak, GAÜ ailesinin bizlere bugüne kadar sağladıkları destekten dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Bu yıl mezun olacak öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında da başarılarının devamını diliyorum. Her şey gönlünüzce ve sizin için ne hayırlı ise o olsun diyorum. Bütün öğrencilerimizi canı gönülden kutlarım.”

GAÜ İletişim Fakültesi Dekanı’nın konuşmasından sonra GAÜ İletişim Fakültesi öğrencilerinin hazırladıkları kısa filmler seyredildi. Kısa filmlerin isimleri ve yönetmenleri şu şekildedir: Adam ile Madam – Çağsu Taşan, Home Alone Tips – Bekbolot Asanakunov, Spring Festival 2017 – Mazen Salem, Drinking While Driving – Serdar Sarı, Son Hediye – Esra Turan, Sınav – Ferhat Kalkandelen. 

Editör: TE Bilisim