Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) 30 yıllık eğitim deneyimi ve 150’den fazla anlaşma yapmış olduğu üniversite ile her geçen gün daha fazla ülkede adını duyurmaya devam ediyor.

GAÜ 150’den fazla üniversite ile gerçekleştirmiş olduğu akademik işbirliği kapsamında, işletme ve ekonomi fakültesi öğrencileri Güney Kore’de bulunan Solbridge Uluslararası İşletmeÜniversitesi’nde eğitimlerine devam ediyor. GAÜ’nün uluslararasılaşma vizyonunun bir parçası olan öğrenci değişim programı çerçevesinde, öğrenciler dönemlik olarak dünyanın istedikleri ülkesinde eğitimlerine devam edebilecekleri belirtilen açıklamada, bu sayede farklı kültürleri yerinde yaşayarak ve görerek daha iyi pekiştirecekleri vurgulandı.

GAÜ’den yapılan açıklamada, öğrenci değişim programı çerçevesinde bugüne kadar bir çok öğrencinin KKTC’ye geldiği ve aynı şekilde bir çok öğrencininde KKTC’den uluslararası üniversitelere gittiği belirtilirken, bu sayede KKTC üzerinde bulunan izalasyonlarında ortadan kaldırarak ülke tanıtımına büyük katkı sağlandığı vurgulandı.
Uluslararası öğrenci değişim programları hakkında detaylı bilgiye www.gau.edu.tr adresi ve 0392 6502000 dahili: 1347-1147 numaralarından GAÜ Uluslararası Ofisine ulaşabilecekleri belirtildi.
 
Editör: TE Bilisim