Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa İlçe Başkanı Sadık Gardiyanoğlu bu kez Kadın ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Haftalardır köy ve örgüt gezilerine hız kesmeden devam eden Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa İlçe Başkanı Sadık Gardiyanoğlu, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile bir toplantıda bir araya geldi. Gardiyanoğlu hızlı giden temponun artarak devam etmesi gerektiğinin altını çizerken, yorulmadan, yılmadan çalışmaların yapılması gerektiğini söyledi.

Kadın ve Gençlik Kolları ile yapılan toplantıda Ekim ayı projeleri hakkında bilgi alışverişinde bulunurken, alınan kararların hızlı bir şekilde hayata geçirileceği vurgulandı. 

Gardiyanoğlu, Kadın ve Gençlerden sosyal sorumluluk projesi istedi. Yeni sezonun proje sezonu olmasını isteyen Gardiyanoğlu, tüm halkı kucaklayacak projelerle ekim ayına damga vuracaklarını dile getirdi. 

Yorgunluk, bıkkınlık gibi ifadelerin tedavülden kalktığını söyleyen Gardiyanoğlu, “amaç vatandaşa, ülkeye hizmet etmek” dedi ve ekledi; “Tüm bölgelerimizde partili olsun veya olmasın vatandaş olsun olmasın herkesin kapısına gidilecek.”

Gardiyanoğlu’nun üzerinde durduğu en önemli konu başlığı Eğitim. Hassas bir dönemeçten geçen ülkenin gençlerinin Kıbrıs konusu, ekonomi ve güncel siyaset konusunda donanımlı olmasını isteyen Gardiyanoğlu, gençlerin bu konu başlığı altında eğitimden geçeceğini söyledi.

Gardiyanoğlu son olarak ülkeye hizmet etmek için kendileriyle çalışmak isteyen herkesin partiye katılımının sağlanması gerektiğini de vurguladı.

Yoğun bir dönemin kendilerini beklediğini ifade eden Gardiyanoğlu, tüm insanları kucaklayıcı bir anlayışlı katılımcılığı arttırarak çalışmalarını sürdüreceklerinin altını çizerken, Kadın ve Gençlik kolları da yoğun çalışma temposuna hazır olduklarını ifade edip, ülke için hızlı bir şekilde harekete geçeceklerini söyledi.

Editör: TE Bilisim