Duman konseri ile başladı, Athena ile tamamlanacak, Gazimağusa müziğe, eğlenceye doyacak

21’inci DAÜ Bahar Festivali, Kuzey Kıbrıs Turkcell'inanasponsorluğunda başladı

Duman konseri ile başlayan festivalin final gecesinde ise Athena sahnede olacak

Kuzey Kıbrıs Turkcell'insponsorluğundaki şenliklerde, ülkenin en büyük gençlik organizasyonu Gnçtrkcll Kıbrıs teknoloji tırı, eğlenceli oyunları, ödüllü yarışmaları ile yerini aldı

21’inci Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Bahar Festivali, Kuzey Kıbrıs Turkcell'inanasponsorluğunda coşkulu başladı.
24 Mayıs’a kadar sürecek festival, ünlü sesleri, eğlenceli oyunları ve lider teknolojiyi Doğu Akdeniz Üniversitesi’ne taşıdı.
Kuzey Kıbrıs Turkcell'insponsorluğunda düzenlenen tüm şenliklerde olduğu gibi ülkenin en büyük gençlik organizasyonu Gnçtrkcll Kıbrıs teknoloji tırı, eğlenceli oyunları ve ödüllü yarışmaları ile Gazimağusa’da gençlerle buluştu.

Konser mevsimi


21’inci DAÜ Bahar Festivali kapsamında birbirinden zengin içerikli ve renkli etkinlikler yer alıyor. Doğu Akdeniz Üniversitesi Kampüsü’ndeki Bahar Festivali bu yıl da ünlü isimleri ağırlıyor.
DAÜ Bahar Festivali, Mağusa Gençlik Akademisi önünden hareket eden kortej yürüyüşü ile başladı. DAÜ Stadyumu'nda müthiş bir açılışla gerçekleşen Duman konserinde, gençler keyifli bir gece geçirdi. Ardından 22 Mayıs’ta sahneye çıkan Rock Grubu Anathema konserinin ardından festival 23 Mayıs tarihinde de Sıla konseri ile devam ediyor.
Festivalin final gecesi olan 24 Mayıs’ta ise bu kez Athena sahneye çıkacak.


Turkcell T50 akıllı telefonlar


Festival kapsamında, DAÜ öğrenci topluluklarının hazırladığı oyunların birincilerine Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından 3 adet 4G destekli Turkcell T50 akıllı telefon da verilecek. Satranç, bilgi yarışması gibi oyunlarla hem rekabet, hem de heyecan yaşayacak öğrenciler, akıllı telefon kazanma şansını yakalamaya çalışacak.

Genç Turkcell Tırı bu sefer DAÜ’de

Kuzey Kıbrıs Turkcell'insponsorluğundaki tüm şenliklerde olduğu gibi, ülkenin en büyük gençlik organizasyonu Gnçtrkcll Kıbrıs teknoloji tırı bu kez Doğu Akdeniz Üniversitesi’ne gitti.
21'inci DAÜ Bahar Festivali'nde Gnçtrkcll Kıbrıs'ın katkısı ile üniversite gençliği gladyatör, sumo güreşi, dev jenga ve ıslak futbol oyunları oynayarak, keyifli dakikalar geçiriyor. Teknoloji Tırı içerisindeki PlayStation oyunları festivale renk katarken, gençlere aynı zamanda Gnçtrkcll anahtarlığı, defter ve bandana hediye ediliyor.
 
Editör: TE Bilisim