Lefkoşa Ortaköy’de faaliyet gösteren Re-Chord stüdyosunda kaydedilen, genç dinamik bir müzisyen grubunun katkı koyduğu “ Gün Olsun ” a Deniz Plazalar, Khora, Işık ve Galeri Kültür kitabevlerinde ulaşmak mümkün.

Yarım asra yaklaşan müzik serüvenini hala ilk günün heyecan ve dinamizmiyle sürdüren usta müzisyen Işıman’ın 10 parçadan oluşan albümunde, tüm besteler sanatçının kendisine aitken, iki şarkının sözlerinde Erdoğan Alkan’ın, birinde ise Osman Eryaşar’ın şiirleri kullanıldı. Re-Chords Stüdyosu’nda kaydı yapılan ve prodüktörlüğünü Kutay Alicik’in üstlendiği albümde Emre Yazgın da düzenlemelere imza attı. Ayrıca, Yusuf Çerkez, Fuat Kutrafalı, Ivan Lavrentev, İnci Moreket, Gürhan Nuray ve Emre Yazgın müzisyen ekibinde sanatçıya destek verdi.
Albümün kapağı ve kartonetinde ise resim sanatına da yıllarını veren Feridun Işıman’ın kendisine ait resim çalışmalarından biri kullanıldı.

Feridun Işıman, büyük bir titizlikle hazırladığı, Türkiye müzik piyasasında yer alması için arkadaşlarıyla çalışmalar yaptıkları “Gün Olsun” adlı albümü için “ heyecanla çalıştık, keyifle dinleneceğini umuyorum” şeklinde konuştu. Işıman, çok değerli genç müzisyenlerin albüme yaptıkları katkıların kendisini mutlu ettiğini belirtti.

Floransa’da Sergi
Bu arada, Feridun Işıman yaza doğru da, üç yıl önce beraber çalıştığı Galerie 360 ile Floransa’da kişisel bir sergi açaçağını duyurdu. Ayrıca sanatçı, Floransa’daki çalışmaları sırasında, uluslararası bir sanat sempozyumunda da yer alarak Kıbrıs’ı temsil edecek.Lha
 
Editör: TE Bilisim