İskele’nin Kickboks sporunda yıllardır başarı gösteren Tatlı Spor Kulübünü Kicboks Federasyon Başkanı sporcuları idmanlarında ziyaret etti.
İskekle’de faaliyet gösteren ve 4 yılda 3 şampiyonlukla bölgede isim yapan ve başkanlığını Ömer Tatlı’nın yürüttüğü Tatlı Spor Kulübü sezon açılışının ardından geçtiğimiz hafta oynanan ilk ayak mücadelesinin ardından tamamlandı.
Geçtiğimiz sezon ligi başarıyla şampiyonlukla tamamlayan Bordo Mavili ekip 2014-2015 sezonunda da şampiyonlukla tamamlamak için yaklaşık 30 sporcuyla antrenör Zeki Basri nezaretinde çalışmalarına tam gaz devam ediyor.
İkinci ayak müsabakaları öncesi çalışmalarına devam eden Tatlı Spor Kulübü sporcuları 26 Nisan Pazar İskele Spor Salonunda gerçekleşecek müsabakalar öncesi federasyon başkanı Niyazi Demirel ve yönetim kurulu sporcuları ve Tatlı Spor Kulübü Başkan ve Yönetimini ziyaret etti.

Devlet tarafından kulübe verilen araziye yapılan kulüp lokalini başkan Ömer Tatlı ile birlikte federasyon başkanı Demirel ve yönetim kurulu yerine inceledikten sonra Tatlı Spor Kulübü başkan ve yönetimi Federasyon başkanı Demirel ile akşam yemeğinin ardından birtoplantı yapıp ekip bölgeden ayrıldı. 
Editör: TE Bilisim