Vodafone Türkiye CEO’su ve İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt başkanlığındaki heyet, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcıları Sinan Kızıldağ ve Selçuk Karaçay, KKTC Telsim Genel Müdürü Rasim Karas ile Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar’dan oluşuyordu.

Ziyarette konuşan Vodafone Türkiye CEO’su ve İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt ellerinden gelen her alanda KKTC’ye destek vermeye hazır olduklarını kaydetti. Öğüt, Kıbrıs’ta teknoloji alanındaki yatırımlarına devam edeceklerini ifade etti.

4 G’ye geçmek için gerekli hazırlıkların tamamlanmak üzere olduğunu dile getiren Öğüt, bunun ülke ekonomisine yarar sağlayacağını ifade etti. Öğüt, KKTC’nin dünya ile entegrasyonunun da ultra hızlı internet ile gerçekleştiriliyor olduğunu kaydetti.

EROĞLU

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu da konuşmasında, Vodafone ve Telsim yetkililerine çalışmalarında başarılar diledi. KKTC’de de, tüm dünyada olduğu gibi gençlerin teknolojik yeniliklerle çok ilgili olduğunu kaydeden Eroğlu, 4G’nin uygulamaya girmesinin de özelikle gençleri çok memnun ve mutlu edeceğini dile getirdi.
Editör: TE Bilisim