KKTC Milli Eğitim Bakanlığının düzenlemiş olduğu 2014-2015 Öğretim yılı Liseler arası Voleybol finallerinde çifte şampiyonluk yaşayan Erenköy Lisesi ;Sorumlu Müdür Muavinleri Gürcan Yıkıcı,Beden Eğitimi Öğretmenleri ve Antrenörleri Erdinç Serdahoğulları ve Kız - Erkek voleybol takım kaptanları ile KKTC Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu'na nezaket ve teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Erenköy Lisesi Yetkilileri ve sporcuları onlara gösterdiği ilgi,hissettirdiği inanç ve sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ederek ,özel olarak hazırlattıkları şampiyonluk plaketlerini sayın Cahitoğlu'na taktim etti.
Cahitoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek şampiyonluklarını kutladığı yetkili ve sporculara; her tür desteği hakkettiklerini,başarının büyük olduğunu belirterek sporculara ihtiyaçlarını sordu.Her tür ihtiyaçlarında yanlarında olacağını ve bundan gurur duyacağını ifade etti.

Oldukça Samimi bir havada gerçekleşen ziyaret sonunda Sayın Cahitoğlu Antrenör Erdinç Serdahoğulları'na ülke sporuna sağladığı katkılardan dolayı plaket sunarak teşekkür etti ve Türkiye'de oynanacak müsbakalarda başarı diledi. 
Editör: TE Bilisim