Engelsiz Yürekler,Fransız Grenoble ve Hollanda Papendal Takımları karşısında galip geldi.
Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ilk grup maçları sonunda 3’üncü gelerek bir üst grupta mücadele etme hakkı kazandı.

Engelsiz Yürekler turnuvadaki ilk galibiyetini Fransız GrenobleTakımı karşısında aldı, takımımız bu maçı 92-83 kazandı.


Galibiyet coşkusu

Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı24 Nisan akşamı saat 21.30’da Fransız Grenoble ile oynadığı ikinci maçında mutlu sona ulaştı. Yüksek birtempoda oynanan ve 77-77’lik eşitlikleuzatmalara kalan maçı temsilcimiz Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı 92 – 83’lük skorla kazandı.
Kuzey Kıbrıs Turkcell bir üst gruptaki ilk maçına iseHollanda’nın Papendal Takımı karşısında çıktı. Takımımız bu maçtan da 80-44 galip ayrılmayı başardı.
25 Nisan’da İspanyol Amiab Albacete Takımı ile oynayan Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, maçtan 75-40 mağlup ayrılmıştı. Turnuvayı Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca, Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barış ile birlikte Hollanda TC Başkonsolos Yardımcısı Mehmet Emin Öztürk de izledi.
Takımımız 24 Nisan’da ilk maçını İtalyan Varese Takımı karşısında oynamış 80 - 62mağlup olmuştu.

Dünya izliyor
Tüm hızıyla devam eden ve naklen yayınlarla dünyanın birçok ülkesinde merakla izlenen Avrupa Challenge Kupası’nda Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı başarılı performansıyla takdir topluyor. Lha


Editör: TE Bilisim