Gençlik Dairesi Müdürü Hatice Düzgün ve daire personeli, Dipkarpaz Gençlik Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda Dipkarpaz Belediyesi, Polis Genel Müdürlüğü, Sosyal Hizmet Uzmanı, Rehber Öğretmen, ilkokul öğretmenleri, Dipkarpaz Sağlık Merkezi ve Meslek Lisesi uzmanlarıyla bir araya geldi.

Gençlik Dairesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Düzgün, Dipkarpaz Belediye Başkanı Suphi Coşkun ile istişare halinde bölge gençlerinin sorunlarını ve eksikliklerini ele alarak, ilgili birimlerle ortaklaşa çalışma başlatılacağını söyledi.

Toplantının çok verimli geçtiğine dikkat çeken Düzgün, Dipkarpaz’ı ayakta tutan ve gençler için çok önemli olan dinamiklerin bir araya gelerek, fikir alışverişinde bulunduğunu belirtti.

Hatice Düzgün, toplantı sonucunda birimlerde görevli kişilerin birbirlerini tanıdığını ve bu sayede gençlerin sorunlarına daha hızlı ulaşılabileceğini söyledi.

Düzgün, toplantıdan çıkan sonuçların kağıt üzerinde kalmayacağını da vurgulayarak, dairenin üzerine düşen görevleri hızla programlayarak, yürürlüğe sunacaklarını ifade etti.

Editör: TE Bilisim