Bakan Dürüst, Altınova ve Serdarlı’yı ziyaret etti, ziyaretinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Bakan Dürüst’e Altınova ziyaretinde İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da eşlik etti. Altınova ziyaretinde Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, ülkenin her noktasına hizmet götürmenin görevleri olduğunu vurguladı.

Bakan Dürüst, Akıncılar yolunun çalışmalarının devam ettiğini, kimlikle geçişlerin son bulacağını, Ercan Havaalanı - İskele arasında 41 kilometrelik duble yol ihalesine 2017 yılında çıkılacağını, Altınova, Çınarlı ve Topçuköy ulaşımı için de çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

TC Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ile önemli protokollere imza attıklarını belirten Bakan Dürüst, bir yıl içerisinde, altyapıda  bugüne kadar yapılan yatırımların toplamı kadar bir bütçenin yine Anavatan Türkiye’den sağlandığını  ifade etti.

Bakan Dürüst, Belediye Başkanı Salih Bayraktar’la da görüştüğü Serdarlı ziyareti esnasında yaptığı açıklamada, Görneç – Alevkayası yolunun yakında sona ereceğini, imkanları dâhilinde bu bölgeye de gereken katkının sağlanacağını belirtti.

Bakan Dürüst’e Altınova ziyaretlerinde İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, UBP İskele İlçe Başkanı Osman Kırşan ve İskele Kaymakamı Kemal Yılmaz, Serdarlı ziyaretinde ise Serdarlı Belediye Başkanı Salih Bayraktar ve Gazimağusa Kaymakamı Dürdane Acı eşlik etti.

Editör: TE Bilisim