CHİSORA BOKS BİR YAŞAM STİLİ...

1 mart 2012' de hizmete giren Ripped GYM sahibi Mehmet PASHA, bu yıllın ilk günlerinde KKTC boks federasyonu ve KKTC Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın işbirliği ile ağır siklet boks şampiyonluğu unvanına sahip DERECK CHİSORA ile takımını Kuzey Kıbrıs’a getirdiklerini belirti.

DERECK CHİSORA ve takımının oldukça profesyonel bir kadroya sahip olduğunu belirten PASHA, kamp döneminde KKTC’yi ve Ripped GYM seçen DERECK CHİSORA kadrosunda Dave TURNER ( yarı profesyonel ), Ian LEWİSON ( profesyonel bokser ), Jamie McLEAN ( antrenor ), Don CHARLES ( antrenor ) gibi bir çok tecrübeli sporcuyla çalıştığını belirtti.

CHİSORA kariyerinde 19 maç yaparak, bu maçların 15’ni galibiyetle, bu galibiyetlerin 9’nu knock- out ile tamamladı.
PASHA, CHİSORA ve ekibinin 16 mart 2013’te İngiltere’de düzenlenecek olan Frank Warren Organizasyon da dövüşeceklerini, CHİSORA ve ekibinin antrenman için KKTC’yi seçme sebeplerinin Ripped gym in sağlamış olduğu imkanlar ile KKTC’nin güzel ve açık hava şartlarına sahip olması olduğunu belirti.

PASHA sözlerini sonlandırırken Kuzey Kıbrıs’taki imkanların kullanılarak bir Kıbrıslı sporcunun da Kuzey Kıbrıs’ı uluslar arası platformda temsil edebileceğini belirti.
Editör: TE Bilisim