Gazimağusa Belediyesi’nin tarafından düzenlenen 18. Uluslararası Mağusa Kültür-Sanat Festivali’nde, Türkiye’nin en uzun soluklu bakır nefesli beşlisi olan Golden Horn Brass yarın (Perşembe) saat 21:00’da Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda sevenleri ile buluşacak.

2 trompet, korno, trombon ve tubadan oluşan grup, klasik, caz, pop, Anadolu ezgileri ve tüm bu türleri kendi üslubu ile birleştirip ülkemiz ve dünya kültürlerinin müziksel sentezini oluşturan geniş bir repertuara sahip grup, izleyicilere güzel bir konser vermeye hazır.

Bu yıl 14-26 Ağustos tarihleri arasında yapılmakta olan 18. Uluslararası Mağusa Kültür-Sanat Festivali’nde 25 Ağustos Pazartesi Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda Oytun Ersan Project konseri ve 26 Ağustos Salı akşamı Salamis Antik Tiyatro’da kapanış etkinliğinde Taksim Trio sahneye çıkacak.

Festival hakkında Gazimağusa Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi’nin 630 0 500 numaralı telefonu ve http://www.magusa.org/festival isimli web sayfasından daha fazla bilgi edinilebilir. 
Editör: TE Bilisim