Demokrat Parti Ulusal Güçler Alsancak Örgütü binası, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Partiden yapılan açıklamaya göre, açılış kurdelesini, DP Ulusal Güçler Genel Sekreteri, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova ve Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser birlikte kesti.

TAÇOY

DP Ulusal Güçler Genel Sekreteri, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, Alsancak'ta ve Alsancaklılarla birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Örgüt binasının yenilenerek açılmasından dolayı tüm bölge halkına ve DP Ulusal Güçler Girne İlçe Yönetimine teşekkür eden Taçoy, hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, 2015 yılında gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde parti olarak bütün güçleriyle Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun yanında olduklarını belirterek, vatandaşlardan da bu yönde hareket etmelerini istedi.

Taçoy, “Milli davanın savunulması ve Kıbrıs Türk Halkının haklarının savunulup ileri taşınması için Eroğlu’nu destekleyin” dedi.

Taçoy, açılışa yoğun program nedeniyle katılamayan Cumhurbaşkanı Eroğlu’nun yarın saat 16.00’da Alsancak’ı ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinleyeceğini belirtti.

BEROVA

Açılışta konuşan Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova da Alsancak'ta örgüt binasını yenileyerek açtıkları için mutlu olduklarını belirterek, gösterilen yoğun katılımdan memnun olduğunu söyledi.

DP Ulusal Güçlerin misyonu gereği hoşgörü kültürüne sahip olduğuna dikkat çeken Berova, herkesin bir arada olacağı bir yönetim anlayışı içerisinde bundan böyle de özellikle Alsancak’ta tüm kesimin ortak sesi olacaklarını, hiç bir şekilde ayırım yapmadan tüm Alsancaklıların umudu olup haklarını savunacaklarını belirtti.

ATASER

Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser de konuşmasında örgüt binasının genelde ülke, özelde bölge için hayırlı olmasını diledi. 
Editör: TE Bilisim